Proiectil de aviație din Al Doilea Război Mondial, găsit în apropierea portului

169
1
Proiectil de aviație din Al Doilea Război Mondial, găsit în apropierea portului - 2cdblv5-1486975199.jpg

Articole recomandate

Un proiectil neexplodat din cel de-Al Doilea Război Mondial în greutate de aproximativ 250 de kilograme a fost descoperit, în apropiere de Portul Giurgiu în timpul unor lucrări de șantier.


"Prin 112 am fost anunțați că în zona AFDJ (Administrația Fluvială a Dunării) Giurgiu, în timp ce o echipă de muncitori efectua lucrări de șantier, respectiv săpau niște șanțuri, a fost descoperit un proiectil de dimensiuni mari. Ajunsă la fața locului, echipa de pirotehniști a ISU Giurgiu a evacuat zona, respectiv muncitorii de pe șantier și a constatat că este vorba de un proiectil de aviație de aproximativ 250 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial", a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguț.


El spune că până acum pirotehniștii giurgiuveni nu au mai găsit un proiectil atât de mare și în prezent se caută "un utilaj pentru ridicarea acestuia în vederea transportării la un poligon de asanare".


Comentează știrea

Hollywood
13 februarie 2017
Tabloid

Ușor-ușor vă transformați în tabloid. Când publici într-un ziar de Constanța un titlu gen "în apropierea portului" te gândești din reflex la portul Constanța. În articol... surpriză! Este vorba de portul Giurgiu. Putea fi și Rotterdam. ZCL: nu vă mai uitați atâta pe burtierle RTV fiindcă o să damblagiți. Plm.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Proiectil găsit pe plaja din 23 August
Pagina a fost generata in 0.5301 secunde