Program de week-end la Evidența Populației, pentru cei care vor să-și scoată cărțile de identitate

286

Articole de la același autor

Serviciul Public Comunitar Local Evidența Persoanelor din cadrul Primăriei municipiului Constanța își suplimentează programul în acest week-end. Astfel, în zilele de 6 și 7 octombrie, ghișeele SPCLEP vor fi deschise între orele 7.00 și 21.00.

"Decizia a fost luată pentru ca toți cetățenii municipiului Constanța să își poată exercita dreptul de vot la Referendumul pentru familie, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Toți cei care au acte de identitate expirate sau pierdute se pot prezenta la Serviciul Public Comunitar Local Evidența Persoanelor, pentru obținerea documentelor. De asemenea, toți cei care și-au depus cereri pentru eliberarea actelor de identitate anterior datei stabilirii programului pentru referendum și au termen de ridicare pe 8 sau pe 9 octombrie pot veni să își preia documentele mai devreme, adică în zilele de 6 și 7 octombrie. Locuitorii municipiului care își vor depune zilele acestea documentele necesare pentru eliberarea actelor de identitate le vor putea ridica sâmbătă sau duminică.

"Pentru depunerea documentelor, constănțenii trebuie să aibă actele de stare civilă și dovada adresei de domiciliu, original și copie. De asemenea, este nevoie și de prezența proprietarului spațiului de locuit, sau se va prezenta o declarație notarială cu acordul acestuia pentru a vă stabili domiciliul în imobilul său. În lipsa unuia dintre aceste documente menționate, solicitanții vor putea primi cărți de identitate provizorii, valabile maximum un an", mai precizează cei de la SPCLEP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4783 secunde