Program de foc pentru polițiști, jandarmi și pompieri. Iată cele mai importante misiuni

229
Program de foc pentru polițiști, jandarmi și pompieri. Iată cele mai importante misiuni - programdefoc-1502465870.jpg
În minivacanța ocazionată de sărbătorirea "Zilei Marinei Române", peste 100 de de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța vor acționa pentru asigurarea ordinii și protecției participanților la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


În perioada 11-13 august, oamenii legii vor fi prezenți pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru asigurarea climatului de normalitate civică, la evenimentul cultural-artistic intitulat "Filme de Oscar", totodată având în vedere și siguranța participanților la concertele simfonice organizate în cadrul proiectului cultural "Sunset Sea-mphony 2017" .


Luni, 14 august, începând cu ora 08.30, jandarmii constănțeni se vor afla în zona monumentului "Crucea Marinarilor" situat pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru a veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a ceremonialului militar și religios organizat cu ocazia "Zilei Marinei Române". 


În perioada 13-15 august, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și protecția persoanelor care vor participa la activitățile organizate cu ocazia "Zilei Marinei Române" în municipiul Mangalia (spectacole de muzică de fanfară, ceremonial militar și religios la Monumentul Marinarului Erou, exerciții demonstrative, concursuri marinărești, expoziție de tehnică, precum și retragerea cu torțe).


În perioada 15-20 august, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea publică la "Zilele Orașului Cernavodă", eveniment ce va avea loc în Piațeta Centrul Civic din localitate și va cuprinde mai multe activități cultural-artistice. Marți, 15 august, în intervalul orar 18.00-24.00, oamenii legii vor avea în vedere desfășurarea într-un climat de ordine și siguranță a manifestărilor cultural-artistice organizate cu prilejul "Zilei comunei Siliștea".


În aceeași zi, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenți alături de polițiști la Aliman, pentru a asigura măsurile de ordine publică la serbarea câmpenească organizată în cadrul evenimentului "Zbor". Totodată, în perioada minivacanței ocazionată de sărbătorirea Zilei Marinei Române peste 130 de jandarmi vor acționa zilnic pentru asigurarea pazei și protecției instituționale la cele 32 de obiective din competență.


"Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomadăm participanților respectarea indicațiilor organizatorilor și ale forțelor de ordine; evitarea implicării în conflicte de orice natură; respectarea traseelor de deplasare stabilite de organizator; acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale și evitarea purtării la vedere a obiectelor de valoare ce pot atrage atenția", sunt sfaturile reprezentanților IJJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4644 secunde