Profesoară reținută, aseară, pentru mită

887
1
Profesoară reținută, aseară, pentru mită - spaga-1318358498.jpg
Aseară, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au decis reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unei profesoare din Medgidia după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită.

Anchetatorii spun că este vorba de Emilia Mărculescu, de la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu, din Medgidia. Aceasta a fost prinsă în flagrant, ieri, primind mită suma de 300 de lei de la o persoană. Din câte se pare, profesoara ar fi primit și ar fi urmat să mai primească sume de bani și de la alte persoane. Anchetatorii cercetează traseul șpăgii, existând suspiciuni că profesoara trebuia sa intervină pe lângă alte persoane cu funcții de decizie pentru a ajuta persoanele care au apelat la ea să treacă niște examene. (C.M.)

Comentează știrea

Petre
12 octombrie 2011
Ne mai mira ?

Girip , Vasilescu , Marculescu et comp. Cu incurajarea ISJ-ului , la acea scoala ce-si zice colegiu , a revenit epoca feudala . Elevii si parintii , sunt aceia care au obligatii , in bani , in produse si in munca ... De altfel , se stie in tot orasul , despre apucaturile clanului Girip , si de protectia ce o are din partea granzilor de la ISJConstanta . Mai mult , se stie bine si ca Aliss Andreescu , a fost suplinitoare la acel asa-zis colegiu ...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Moinescu rămâne în CL Medgidia
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.4071 secunde