Profesoară de canto, cercetată pentru furt după ce a fost reclamată de șase studente

227
Profesoară de canto, cercetată pentru furt după ce a fost reclamată de șase studente - judecator-1359912661.jpg
Profesoara universitară de canto Silvia Lungeanu este cercetată pentru furt, în urma plângerilor formulate de șase studente. Aceasta nu și-a recunoscut faptele de care este acuzată, astfel că polițiștii urmează să facă noi audieri în acest dosar, transmite Mediafax. 


Potrivit surselor citate, polițiștii o cercetează pentru furt calificat pe cântăreața de romanțe Silvia Lungeanu după ce au coroborat șase plângeri, toate venite din partea unor studente ale universității unde artista preda lecții de canto, respectiv Hyperion din București.


În ordinea depunerii plângerilor, studentele au reclamat că le-au fost furate sumele de 300 de euro, 50 de euro, 3.000 de lei și de trei ori câte 100 de lei. Ca mod de operare, spun polițiștii, profesoara în vârstă de 37 de ani își ruga studenții să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că dorește să vorbească la telefon în particular. Odată rămasă singură în încăpere, Lungeanu începea să caute în gențile acestora, afirmă sursele citate.


Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depășește 5.000 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Furt din locuință la Seimeni
Pagina a fost generata in 0.388 secunde