Profesionalismul polițiștilor români, recunoscut internațional

83
Profesionalismul polițiștilor români, recunoscut internațional - profesionalismulpolitistilor-1422723429.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii români au primit din partea Europol o plachetă de apreciere a rezultatelor obținute în cadrul unui proiect pentru combaterea infracțiunilor săvârșite cu intrumente de plată electonică, derulat la nivel internațional pe parcursul a 18 luni.
În perioada 29 - 30 ianuarie, la Londra, a avut loc conferința de încheiere a unui proiect de cooperare polițienească internațională derulat de Poliția Română și autoritățile din Marea Britanie, cu sprijinul Europol.
Începând cu vara anului 2013, Poliția Română a colaborat cu Dedicated Cheque and Plastic Crime Unit din Marea Britanie, pentru combaterea infracțiunilor săvârșite cu intrumente de plată electonică, la nivel internațional.
În cadrul proiectului, 7 polițiști ai structurilor de combatere a criminalității organizate din România au acționat pe teritoriul Marii Britanii, pentru combaterea acestor fapte.
De asemenea, partenerii din Marea Britanie au venit în România pentru a colabora și a dezbate cu polițiștii români cele mai efeciente metode folosite pentru descoperirea și prinderea celor care comit infracțiuni de acest fel.
Polițiștii români care au participat la proiect au fost apreciați de partenerii străini pentru profesionalismul de care au dat dovadă, primind din partea Europol o plachetă pentru eforturile depuse și rezultatele obținute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Ce se mai fură prin satele constănțene
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Proxenet constănțean trimis la închisoare
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Adriean Videanu, ARESTAT pentru 30 de zile
Pagina a fost generata in 1.1451 secunde