Mai multe ştiri online:
Atenție de unde vă cumpărați haine „de firmă”!

Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii constănțeni

Ştire online publicată Miercuri, 10 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Sute de produse de îmbrăcăminte și de încălțăminte care erau vândute drept „de firmă”, dar la reducere, au fost confiscate de polițiștii constănțeni în urma unei ample acțiuni derulate în municipiul Constanța și în localitatea Cumpăna. 
Marți dimineață, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Constanța și a localității Cumpăna, în cadrul unui dosar penal pentru evaziune fiscală și punerea în circulație de produse contrafăcute. 


„Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi comercializat articole vestimentare, bunuri purtând însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate. De la locațiile verificate, polițiștii au ridicat bunuri (îmbrăcăminte și încălțăminte) în valoare de aproximativ 100.000 de euro, precum și înscrisuri privind proveniența ilicită a acestora”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 
De asemenea, în urma perchezițiilor a fost descoperit un pistol cu gaze, care avea în încărcător 11 cartușe, pentru care posesorul deținea un permis a cărui valabilitate este expirată. 


„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, de produse care poartă însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, evaziune fiscală și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au mai spus polițiștii. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7249 secunde