Procurorul Teodor Niță explică cum l-a prins pe Bivolaru. "Furtul de combustibil se dădea de la Conpet"

695
2
Procurorul Teodor Niță explică cum l-a prins pe Bivolaru.
Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Teodor Niță, a explicat, astăzi, cum a fost prins fostul deputat Gabriel Bivolaru, în prezent reținut pentru furt, evaziune fiscală și spălare de bani. 




"La sfârșitul lunii mai, în urma informațiilor adunate, s-a format un dosar de cercetare penală. În iunie, cisternele care se încărcau cu combustibil au dispărut, s-au sistat livrările, s-a încercat și înlăturarea sistemelor artizanale. După aceea a apărut o instalație artizanală la Cumpăna. Era înțepată magistrala și ieșea pe câmp. Astfel, am aflat că cisterna merge la Năvodari", a explicat procurorul Niță. 


"Gabriel Bivolaru este administratorul unei rafinării funcționale, dar neautorizate din Năvodari, Romeco Internațional Service. Furtul de combustibil se dădea de la Conpet", a precizat procurorul de caz. 


Combustibilul era prelucrat și amestecat cu cel din PECO. Potrivit surselor citate, fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru ar controla o societate comercială cu sediul în Năvodari, specializată în obținerea unor produse intermediare prin prelucrarea țițeiului. Până în prezent au fost zece persoane, acestea fiind prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 




Comentează știrea

Dancu
6 august 2013
"rutiera"

Teo, tu prinzi hoti doar din alte judete sau parliti de tablagii din militie. Dar coruptii de la nivel inalt din politie, justitie sau sanatate cand o sa reusesti sa prinzi vreodata? Sau nu prea esti competent?! Zice lumea ca esti manjit!? Noroc cu SRI-ul si cu Bucurestiul.

mkj
4 februarie 2014
mae

teo ai uitat cand scapai hoti pe bubu nu il arestezi pentru ca e sifon

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5367 secunde