Procurorul general, despre moartea lui Condrea: "Există o suspiciune că..."

929
2
Procurorul general, despre moartea lui Condrea:

Articole recomandate

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că în cazul lui Dan Condrea există suspiciunea că ar fi sinucidere. "Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probațiunii — după circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe șosea, de mai multe ori, în zona aceea", a spus Lazăr, marți, la sediul CSM.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul.

"De asemenea, este în curs o expertiză tehnică, criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs accidentul, circumstanțele și așa mai departe", a arătat Lazăr, citat de Agerpres.

Comentează știrea

europeanu
7 iunie 2016
Abureli

condrea s-a sinucis iar fagadau nu e hot.

Ed
7 iunie 2016
evident pt oricine cu creier

Nu vad nimic suspect. Condrea s-a sinucis, nush ce o mai tot intoarce lumea. Si-a schimbat cu 3 sapt inainte testamentul special sa o scoata complet pe fosta nevasta, si-a cumparat un loc de veci inainte, a luat o masina naspa, s-a plimbat du-te-vino de 13 ori sa isi faca curaj sau sa gaseasca momentul optim, a declarat ca "medita" inainte de accident in sms si apoi nevasta-sa si-a dat pe fata teama ca acesta ar fi putut "face o prostie", era sub presiune imensa (nu mustrare de constiinta, ci lasitate in fata a ceea e urma). Fara urme de franare. Nu trebuie sa fii Sherlock Holmes sa iti dai seama de evident, nush ce e atata prostie in tara si mai ales la tv.

Pagina a fost generata in 0.5042 secunde