Procurorul Emilian Eva, arestat

135
1
Procurorul Emilian Eva, arestat - emilianeva465x390-1436552055.jpg

Articole recomandate

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a procurorului Emilian Eva, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, cercetat penal de DNA pentru luare de mită, spălare de bani, efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, fals în declarații.


Decizia nu este definitivă.

Emilian Eva a devenit cunoscut după ce a instrumentat dosarul privatizării ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani închisoare, scrie Agerpres.


Inițial, procurorul a fost pus sub acuzare pentru că a tranzacționat peste 200 de picturi, cu o valoare de piață de aproximativ 300.000 de euro, deși calitatea de magistrat este incompatibilă cu efectuarea actelor de comerț.

Potrivit DNA, în cursul lunilor mai — iunie 2014, perioadă în care tatăl său se afla internat în spital, Emilian Eva i-a solicitat unui medic să depună toate diligențele profesionale "ca să fie bine pentru toată lumea", în sensul de a-i acorda tratamentul de specialitate tatălui său.


Comentează știrea

costy
11 iulie 2015
afaceri

Oportunitate incredibila de castig! Grabeste-te sa prinzi aceasta oferta cu totul revolutionara! Acum ai sansa de a aplica un sistem care iti aduce repede bani, chiar din prima luna, fara stres, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele! Doar castigi simplu bani! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Dispariție misterioasă!
Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Marian Vanghelie, eliberat
Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Septuagenar lovit de o mașină
Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : I-a furat lanțul de pe plajă
Pagina a fost generata in 2.4276 secunde