Procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea și Alfred Savu, audiați din nou la Parchetul General

147
Procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea și Alfred Savu, audiați din nou la Parchetul General - 7203701522938498lovituradegratie-1547198397.jpg
Procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea și Alfred Savu, de la DNA Ploiești, urmează să fie audiați din nou, vineri, la Parchetul General.

Cei trei procurori, care au făcut parte din unitatea de elită a DNA Ploiești, au fost chemați iar, vineri, la Parchetul General.

În cazul lui Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, și al lui Mircea Negulescu, procurorii au extins urmărirea penală, potrivit România TV. Onea este acuzat că pretindea unui martor 1500 de lei săptămânal pentru a-i asigura protecția, iar Negulescu este acuzat că și-a folosit funcția pentru a obține favouri sexuale de la Andreea Cosma. Alfred Savu va trebui să răspundă în fața procurorilor de la Parchetul General pentru că ar fi făcut dosare la comandă.

Tot joi, Direcția Națională Anticorupție a cerut CSM revocarea lui Lucian Onea din funcția de procuror din cadrul Serviciul Teritorial Ploiești.

Fostul deputat Vlad Cosma a depus o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploiești, între care Lucian Onea și Mircea Negulescu, pe care îi acuză de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă sau abuz în serviciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4505 secunde