Proces mită la spital / Căpățână: "Prejudiciul de imagine a fost colosal!"

866
Proces mită la spital / Căpățână:
Plecând de la principiul prezumției de nevinovăție, directorul general al Spitalului Clinic Județean Constanța, dr. Dănuț Căpățână, a declarat judecătorilor că, imediat după ce scandalul privindu-i pe cei doi angajați al spitalului acuzați de luare de mită a izbucnit în presă, a dispus efectuarea unei expertize ce privea strict lucrările de la centrala termică a spitalului.

"Am constatat în urma expertizei că o parte dintre lucrări erau supraevaluate și o parte nu au fost avizate de dirigintele de șantier, ridicând un semn de întrebare asupra existenței sau inexistenței lor".

Întrebat de avocați dacă prin fapta celor doi a fost creat un prejudiciu de imagine, managerul Dănuț Căpățână le-a spus magistraților că "prejudiciul de imagine prin această faptă a fost colosal!".

Amintim că managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost audiat, astăzi, în calitate de martor în procesul în care doi dintre foștii angajați ai instituției, Maria Magdalena Necula Popovici și Valentin Crăciun, sunt acuzați de luare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3743 secunde