Probe luate de Poliția Constanța, reclamate ca fiind furate de victima unui accident rutier

259
Probe luate de Poliția Constanța, reclamate ca fiind furate de victima unui accident rutier - bunuridisparute31august-1598893374.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat, implicat într-un grav accident rutier care a avut loc în județul Constanța, a cerut sprijinul oamenilor, pe Facebook, pentru a recupera bunuri care i-ar fi fost furate din mașină, după incident. Ulterior, s-a aflat că lucrurile ajunseseră, de fapt, la Poliție.

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, între localitățile Hârșova și Stupina, în zona Hanul Morii. Șoferul unui Logan a rămas încarcerat, fiind nevoie de pompieri pentru a fi scos din mașină și ulterior transportat la spital cu răni grave. După accident, șoferul implicat a postat pe Facebook: "Vă salut! Azi am avut accident în drum spre Constanța, la Hanul Morii (eu am fost cu Logan), și mi-au dispărut din mașină câteva lucruri. Vă rog dacă vreți să ajutați, dați share și îl rog pe cel care le-a luat să mi le înapoieze. Este vorba de un laptop și o cameră de mașină!". După cele semnalate, reprezentanții IPJ Constanța au precizat însă că lucrurile au fost luate de criminaliștii care au efectuat cercetarea la fața locului. "Bunurile bărbatului în cauză au fost ridicate de criminaliștii care au efectuat cercetarea la fața locului după accidentul rutier și se află în custodia Serviciului Rutier Constanța - Biroul Accidente", a declarat reprezentantul IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 August 2020
Stire din Eveniment : Jandarmii, la datorie, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4293 secunde