Prioritățile ISU Dobrogea - capacitatea de răspuns și modernizarea logisticii

203
Prioritățile ISU Dobrogea - capacitatea de răspuns și modernizarea logisticii - isudobrogea-1453918434.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța și-a prezentat ieri bilanțul de activitate pe 2015.


Bilanțul a fost prezentat de către comandantul unități, lt.colonel Daniel Petrov, în prezența colo-nelului Daniel Marian Dragne, prim adjunct al IGSU, și a prefectului Ion Constantin.


Șeful ISU Dobrogea a declarat că au fost atinse toate obiectivele pentru anul 2015, a felicitat lucrătorii Inspectoratului pentru rezultatele muncii lor și a prezentat statistici ale acțiunilor în domeniul de competență pe linia intervențiilor și a prevenirii situa-țiilor de urgență, a cooperării intra și inter-instituțională. Pentru perioada următoare direcțiile prioritare de acțiune vor rămâne aceleași: capacitatea de răspuns și modernizarea structurală și logistică.


Raportul de evaluare a activității des-fășurate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a fost prezentat de către lt.col. Ion Vlăduț, prim adjunct al șefului ISU Dobrogea. 


Pe parcursul anului 2015 au fost convocate și s-au desfășurat 10 ședințe ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, din care 2 ordinare și 8 extraordinare, în cadrul cărora au fost supuse analizei și aprobării 18 teme. În cadrul acestor ședințe au fost adoptate 16 ho-tărâri, vizând aprobarea documentelor supuse analizei. 


A fost prezentat modul gestionării situațiilor de urgență, participarea membrilor CJSU la exerciții, aplicații și alte activități de pregătire și au fost supuse analizei direcțiile de acțiune și propunerile pentru eficientizarea acti-vității CJSU pentru anul 2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1118 secunde