Prinși pe picior greșit în trafic. Ce spun polițiștii rutieri

101
Prinși pe picior greșit în trafic. Ce spun polițiștii rutieri - iarnabulferdinand3-1391685957.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere, punând accentul, și de această dată, pe șoferii care nu poartă centura de siguranță. Astfel, oamenii legii au aplicat 168 de amenzi. Cei mai sancționați (93) au fost șoferii care s-au urcat la volan fără a-și cupla centura de siguranță. De asemenea, 16 șoferi au fost sancționați pentru că au depășit limita legală de viteză, iar trei pietoni au fost amendați cu câte 170 lei pentru că au traversat prin loc nepermis. 
Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi: "Să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculului, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să evite efectuarea depășirilor care, în condiții de ceață, se dovedesc extrem de periculoase. De asemenea șoferii au obligația, potrivit Codului Rutier, să circule cu o viteză care să nu depășească 30 km/ h în localități, sau 50 km/ h în afara localităților, când partea carosabilă este acoperită cu gheață, zăpadă sau polei. Viteza reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România,
Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dată fiind experiența redusă și riscul implicării în evenimente rutiere". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde