Prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România. Cât a costat un buletin fals!

164
Prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România. Cât a costat un buletin fals! - 154771453975giurgius4-1547719971.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetățeni turci care au încercat să intre ilegal în România, folosind cărți de identitate eliberate de autoritățile bulgare, ce aparțineau altor persoane.

În data de 16.01.2019, în jurul orei 18:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat, pentru a intra în țară, călătorind ca pasageri în două autoturisme, patru bărbați care au prezentat la controlul de frontieră cărți de identitate eliberate de autoritățile din Bulgaria.

Procedând la identificarea persoanelor și verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoanele prezente la control nu sunt aceleași cu cele din fotografiile cărților de identitate, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele persoanelor în cauză, pașapoartele personale emise de autoritățile din Turcia.

Bărbații au declarat că sunt cetățeni turci și că au procurat cărțile de identitate bulgărești de pe teritoriul Bulgariei, contra sumei de 1.000 de euro fiecare. Aceștia au mai declarat că au încercat să folosească această metodă deoarece doreau să ajungă în Germania și nu dețineau documente de călătorie.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cetățenii turci și șoferii bulgari au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde