Prinși cu haine și țigări contrafăcute, în Piața Tomis III

283
1
Prinși cu haine și țigări contrafăcute, în Piața Tomis III - fondperchezitii13818580281386661-1425386409.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța a desfășurat o acțiune în zona Pieței Tomis III din Constanța. Aici, militarii au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 39 și 45 de ani, care încercau să vândă fără autorizație și fără documente de proveniență nu mai puțin de 242 de articole vestimentare. 


Bunurile au fost oprite de la comercializare și indisponibilizate, în vederea confiscării. Pentru că erau și "gălăgioase", cele patru persoane au mai fost și sancționate cu câte 1.000 lei fiecare. În cadrul aceleași acțiuni, jandarmii au mai surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 37 și 39 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă 147 de pachete de țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Ashima", "Marble", "Meridian" , și "Winston". Aceștia s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă. 


Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2628 secunde