Prinși cu droguri, prin Mamaia!

182
Prinși cu droguri, prin Mamaia! - whatsappimage20180321at201529-1521708314.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins în stațiunea Mamaia, două persoane care aveau asupra lor patru pliculețe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă și două cu fragmente vegetale de culoare verde, un aparat de mărunțit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

Miercuri, 21 martie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona de nord a stațiunii Mamaia, au observat două persoane care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii, de 28 respectiv 20 de ani, au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele, au mărit ritmul de mers și s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din autoturism și li s-a făcut controlul corporal sumar și al autovehicului.

În mașină, jandarmii au mai găsit patru pliculețe autosigilante transparente, din care două cu pulbere albă și două cu fragmente vegetale de culoare verde și un aparat de mărunțit care prezintă la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

Grinderul, pliculețele autosigilante și țigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.996 secunde