Mai multe ştiri online:

Prinși cu droguri, pe străzile din Constanța

Ştire online publicată Luni, 04 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Jandarmii au surprins în Constanța, patru persoane care aveau asupra lor șase pliculețe autosigilante transparente și o folie de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.În perioada 01-04 iunie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Pescărie, stațiunea Mamaia, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 23-35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit șase pliculețe autosigilante transparente și o folie de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

Pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, folia de aluminiu și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8266 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8244 secunde