Prinși cu droguri, la Constanța. Ce spun oamenii legii despre tinerii implicați

275
Prinși cu droguri, la Constanța. Ce spun oamenii legii despre tinerii implicați - whatsappimage20181015at091244-1539598478.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins în Constanța, șapte persoane care aveau asupra lor șase pliculețe autosigilante transparente, din care unul cu 15 comprimate de culoare mov și două de culoare portocalie, cinci pliculețe, o folie de aluminiu și șapte bucăți de hârtie, toate cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, dar și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

În perioada 13-14 octombrie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice pe strada Unirii și Poporului din localitate, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 18-35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit șase pliculețe autosigilante transparente, din care unul cu 15 comprimate de culoare mov și două de culoare portocalie, cinci pliculețe, o folie de aluminiu și șapte bucăți de hârtie, toate cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, dar și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

Comprimatele, pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, folia de aluminiu și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5537 secunde