€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Prinși cu droguri, la Constanța!

Ştire online publicată Vineri, 13 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Jandarmii au surprins în Constanța, două persoane care avea asupra lor 41 de pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde.

Joi, 12 iulie a.c., ora 22: 30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în zona „Victoria” din Constanța, a observat o persoană care a plătit și a luat un pliculeț de la doi bărbați. La vederea echipajului, cei trei au început să se agite și au fugit. Au fost somați, s-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lor, în buzunare, jandarmii au găsit 41 de pliculețe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde. Cei doi „comercianți” de 27, respectiv 26 de ani, au declarat că au cumpărat substanța de la un necunoscut și „tocmai ce am ieșit, după ce am terminat de porționat substanța în pliculețe”....

Pliculețele autosigilante găsite asupra acestora vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.773 secunde