Prinși cu droguri asupra lor! Distracția unor tineri, stricată de jandarmi

256

Articole de la același autor

Șapte persoane din Constanța au fost prinse de oamenii legii cu droguri asupra lor, dar și cu aparaturi necesare producerii acestora.

În perioada 13-14 octombrie, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice pe strada Unirii și Poporului, din Constanța au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani, care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit șase pliculețe autosigilante transparente, din care unul cu 15 comprimate de culoare mov și două de culoare portocalie, cinci pliculețe, o folie de aluminiu și șapte bucăți de hârtie, toate cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie, dar și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător.

"Jandarmii au surprins în Constanța șapte persoane care aveau asupra lor șase pliculețe autosigilante transparente, din care unul cu 15 comprimate de culoare mov și două de culoare portocalie, cinci pliculețe, o folie de aluminiu și șapte bucăți de hârtie, toate cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie, dar și un aparat de mărunțit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înțepător", spun reprezentanții Jandarmeriei Constanța.

Comprimatele, pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, folia de aluminiu și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Social : Week-end plin  de evenimente,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3457 secunde