€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Prinși când încercau să intre ilegal în România, cu acte false

Ştire online publicată Luni, 18 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat doi cetățeni din Turcia care au încercat să intre ilegal în România, fără a efectua formalitățile de trecere a frontierei de stat, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.


În această dimineață, în jurul orei 05.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F Giurgiu au observat, pe sensul de intrare în țară, două persoane care au ocolit tonetele de control și s-au deplasat pe jos spre gardul de protecție al zonei de tranzit, încercând să evite efectuarea controlului de frontieră.


Imediat, polițiștii de frontieră au declanșat o acțiune specifică, în urma căreia cele două persoane au fost interceptate la o benzinărie din apropierea punctului de trecere a frontierei.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că este vorba de doi cetățeni turci, în vârstă de 17, respectiv 47 de ani, care au încercat să intre ilegal în România.


În urma controlului specific au fost descoperite asupra lor două cărți de identitate bulgărești false. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei și au recurs la această metodă deoarece nu dețineau documente de călătorie valabile.


Conform protocolului româno-bulgar, persoanele în cauză au fost predate Poliției de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7159 secunde