Prins pe autostradă cu 324km/h! Merge direct după gratii

1846
1
Prins pe autostradă cu 324km/h! Merge direct după gratii - radar600x399-1456504916.jpg
Un șofer surprins de radar în timp ce rula cu un vehicul Bentley cu viteza de 324 de km/h, pe o autostradă din Elveția, a fost condamnat la trei ani de închisoare, din care șase luni cu executare, scrie ziarul italian La Repubblica.

Șoferul autoturismului Bentley, un cunoscut om de afaceri din Țara Cantoanelor, a avut permisul suspendat câteva luni, dar a fost trimis și în judecată. Cu toate că suspectul a susținut că, de fapt, nu el se afla la volan atunci, ci un prieten, nu a reușit să păcălească autoritățile.

"Nu eram eu la volan în acel moment, eram pe bancheta din spate", s-a apărat șoferul elvețian în instanță. 

Judecătorii nu au ținut cont de argumentație, stabilind o pedeapsă de 36 de luni de închisoare, din care șase luni cu executare, pentru omul de afaceri elvețian.



Comentează știrea

simona
26 februarie 2016
afaceri

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7686 secunde