Prins la Vama Veche, cu bijuterii din aur, fără documente

Marţi, 19 Noiembrie 2019
181
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Vama Veche aproximativ 120 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur și fără documente legale, care urmau să fie introduse ilegal în țară.


În data de 17.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. 


Astfel, polițiștii au descoperit asupra unui bărbat, cetățean român, în vârstă de 46 de ani, aproximativ 120 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur.


Persoana în cauză nu declarase bunurile și nici nu avea documente de proveniență sau autorizație pentru a efectua operațiuni cu metale prețioase. 


Bijuteriile, în valoare de aproximativ 20.420 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate în vederea expertizării la Trezoreria Constanța, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 18 din OUG 190/2000 republicată.


Pagina a fost generata in 0.3007 secunde