Prins la Negru Vodă, în timp ce trecea ilegal granița

155
Prins la Negru Vodă,  în timp ce trecea  ilegal granița - bulgarprinslanegruvoda-1421949774.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul punctului de trecere a frontierei Negru Vodă au interceptat, în apropierea frontierei, un bărbat care se deplasa pe jos dinspre Bulgaria. Deoarece bărbatul nu își justifica prezența în zonă și nu vorbea limba română, a fost condus la sediul SPF Negru Vodă pentru cercetări.

Cetățeanul bulgar le-a prezentat polițiștilor o carte de identitate cu însemnele autorităților bulgare, care însă nu arăta ca un document autentic. Oamenii legii au stabilit că bărbatul, Mehmed M.R., de 47 de ani, intenționa să ajungă ilegal în Germania, pentru că actele sale erau expirate. Din declarațiile lui, polițiștii au mai descoperit faptul că acesta și-a procurat cartea de identitate falsificată din Sofia, de la un alt cetățean bulgar, în schimbul sumei de 100 de leva.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru intrare în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Acesta a fost predat autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5921 secunde