Prins la graniță cu peste 4 kilograme de bijuterii ascunse

191
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, la Ostrov, un cetățean ucrainean, șofer al unui autocamion, care a încercat să introducă ilegal în România cantitatea de peste pa-tru kilograme de bijuterii confecționate dintr-un metal galben și alb, presupus a fi aur și argint, fără documente legale. 


În noaptea de miercuri spre joi, la ora 3.00, șoferul de 36 de ani transporta, potrivit documente-lor, produse textile din Turcia pen-tru o societate comercială din Ucraina.


În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul cabinei șoferului, trei pachete învelite cu peste 1.000 de bucăți de bijuterii dintr-un metal argintiu și galben, presupus a fi aur și argint, în greutate de peste patru kilograme, pe care ucraineanul nu le declarase la intrarea în România. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență pentru bijuterii și a declarat că le-a primit de la un turc, în Istanbul, pentru a le transporta în Ucraina. 


Oamenii legii au confiscat bijuteriile și acestea vor fi expertizate de Trezoreria Municipiului Constanța. De asemenea, șoferul prins a fost amendat cu 5.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.468 secunde