Prins la furat de vin din Crama Murfatlar

4116
Prins la furat de vin din Crama Murfatlar - 89d29b60192d1138df19ad3521fe5a29.jpg
Ieri dimineață, în jurul orei 3, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare între localitățile Murfatlar și Poarta Albă a observat, în apropiererea rampei CFR a Cramei Murfatlar, o persoană care scotea din interiorul societății zeci de recipienți plini cu vin.
La fața locului a fost depistat Taner Alibec, de 26 de ani, din Cobadin, dar și un autoturism aparținând acestuia, în care erau depozitate, pe banchete și în portbagaj, nouă bidoane din plastic, pline cu vin.
Luat la întrebări de jandrmi, tânărul nu a putut justifica proveniența mărfii. În urma cercetărilor, au mai fost descoperite, în apropierea autoturismului, alte 16 bidoane pline, iar în spatele rampei din apropiere alți patru recipienți încărcați tot cu lichid ce prezenta aspect și miros de băuturi alcoolice.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, maior Sorin Trancă, cele 31 de bidoane, cu o cantitate de 705 litri, au fost predate șefului departamentului de pază al SC Murfatlar SA. Pe numele persoanei în cauză se continuă verificările în vederea stabilirii faptelor săvârșite, iar dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2723 secunde