Prins în flagrant, când ridica un pachet cu droguri, de la Poștă

Joi, 18 August 2016
593
Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Constanța, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de trafic cu droguri.

Mai exact, la data de 16 august, polițiștii BCCO și mascații din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale l-au prins în flagrant pe Răzvan Petrescu, în vârstă de 26 de ani, din Constanța, în timp ce intenționa să ridice un colet, sosit din China, de la un oficiu poștal. Tânărul comandase substanța online, de pe un site din China, menționând ca destinatar o rudă a sa. Culmea este faptul că tânărul a profitat că ruda sa este invalidă pentru a comanda droguri pe numele ei.

În urma analizei de laborator a cantității de 60 grame de substanță identificată în colet, s-a stabilit că aceasta are ca substanță activă compusul FUB-AKB 48, care face parte din categoria substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice).

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ulterior, Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile. 

Pagina a fost generata in 0.3723 secunde