Mai multe ştiri online:

Prins după ce a încercat să fure 10 sticle de whisky

Ştire online publicată Sâmbătă, 28 Octombrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Tulcea, care ar fi sustras dintr-un supermarket din Constanța, mai multe bunuri. Marin I. este acuzat că a furat nu mai puțin de 10 sticle de whisky din Metro, fără ca nimeni să-l vadă. Prejudiciul, în valoare de 2.400 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății.


De asemenea, un alt tânăr a fost prins de polițiști după ce ar fi furat mai multe obiecte din boxa unui bloc. Nelu Rudaru a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul are o condamnare la închisoare cu suspendare, în luna octombrie 2016, tot pentru furt. Nelu Rudaru a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. 


În cauze, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de furt.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8264 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9776 secunde