Prins după ce a încercat să fure 10 sticle de whisky

373
1
Prins după ce a încercat să fure 10 sticle de whisky - prins-1509113395.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Constanța au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Tulcea, care ar fi sustras dintr-un supermarket din Constanța, mai multe bunuri. Marin I. este acuzat că a furat nu mai puțin de 10 sticle de whisky din Metro, fără ca nimeni să-l vadă. Prejudiciul, în valoare de 2.400 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății.


De asemenea, un alt tânăr a fost prins de polițiști după ce ar fi furat mai multe obiecte din boxa unui bloc. Nelu Rudaru a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul are o condamnare la închisoare cu suspendare, în luna octombrie 2016, tot pentru furt. Nelu Rudaru a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. 


În cauze, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de furt.


Comentează știrea

maidanezul de serviciu
28 octombrie 2017
expresia de barfa la carciuma din cartier

oare cand matale o sa dai o informatie sigura? in majoritatea articolaselor tale "de mare senzatie" ,nu lipseste expresia "ar fi". este sau nu este? 2400 de lei 10 sticle de WHISKY.....?deci 240 de lei sticla la merto? mai cumpara si tu din cand in cand .este un vechi proverb romanesc care spune: "daca baba ar avea roate ,ar fi tramvai". se pare ca dl. sorin hulubei ar fi jurnalist......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4947 secunde