Primele rezultate ale testelor ADN în cazul oaselor găsite în locuința lui Dincă. Legiștii anunță cui aparțin

405
Primele rezultate ale testelor ADN în cazul oaselor găsite în locuința lui Dincă. Legiștii anunță cui aparțin - img174974300-1564737428.jpg

Articole recomandate

Medicii de la IML sunt așteptați să anunțe vineri dacă oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal aparțint sau nu ale Alexandrei Măceșanu. 


Specialiștii Institutului de Medicină Legală "Mina Minovici" din Capitală (INML) au anunțat că vineri ar urma să transmită un rezultat preliminar al analizei ADN în ceea ce privește oasele găsite la locuința din caracal a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu.

Potrivit unor surse INML, citate de România TV, oasele descoperite în curtea criminalului din Caracal sunt extrem de calcinate.

Gheorghe Dincă, acuzat în cazul dispariției tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost audiat din nou timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT București. Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a declarat că Dincă și-a menținut declarațiile privind uciderea Alexandrei Măceșanu și a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie. Vineri, anchetatorii au reluat perchezițiile la casa din Caracal deținută de Gheorghe Dincă și s-au decis să spargă gropile cimentate din curtea suspectului. Ipoteza lor este aceea că în gropi ar fi putut fi ascunse cadavre ale victimelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7451 secunde