Mai multe ştiri online:

Primele măsuri luate de City Park Mall, după ce tavanul unui magazin s-a prăbușit peste o clientă

Ştire online publicată Vineri, 06 Iulie 2018. Autor: Alina RADU
Tavanul magazinului Hermosa din City Park Mall Constanța s-a prăbușit, miercuri seară. O femeie care a fost lovită de bucățile căzute din tavan a fost dusă de urgență la spital, starea sa de sănătate fiind una bună în prezent. 


În momentul incidentului petrecut în aripa nou construită, în magazinul cu pricina se aflau vânzătoarea și câteva cliente.


În legătură cu acest eveniment neplăcut, reprezentanții centrului comercial au făcut următoarele precizări: 
„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară (n.r. miercuri seară), în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.


Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.


Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă, preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial.”, au precizat reprezentanții mall-ului. 


Un incident similar s-a petrecut la același mall în noiembrie 2017. Atunci, nicio persoană nu a fost rănită.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.713 secunde