PRIMELE IMAGINI / Polițiștii îl caută în continuare pe cel care a incendiat opt mașini

230
PRIMELE IMAGINI / Polițiștii îl caută în continuare pe cel care a incendiat opt mașini - piroman47622600-1522839501.jpg

Articole recomandate

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt mașini, încă nu a fost prins de polițiști. Până acum, mai multe persoane au fost audiate, dar s-a dovedit că nu aveau legătură cu incendiul. Oamenii legii îl caută și au dat publicității o fotografie cu bărbatul suspectat de incendiere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puțin de o oră, fiind afectate în total opt mașini.

Primul incendiu a fost anunțat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei mașini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunțat un incendiu similar în strada Petru Rareș, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporție destul de mare. O a doua mașină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două mașini care ardeau cu flacară, pe o suprafață de peste 80% din caroserie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.071 secunde