Video Primele imagini cu momentul crimei de la metrou. VIDEO ȘOCANT surprinse de camerele de supraveghere

864
Primele imagini cu momentul crimei de la metrou. VIDEO ȘOCANT surprinse de camerele de supraveghere - imaginisocantemomentulcrimei2356-1513194262.jpg

Articole recomandate

Au apărut primele imagini din momentul în care tânăra de 25 de ani este împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți. Imaginile au un puternic impact emoțional.

O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian.

În imagini se vede cum tânara de 25 de ani a fost împinsă, în timp ce se uita în telefonul mobil și a căzut pe șine în momentul în care trenul ieșea din tunel. Ea ar fi reușit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul și a căzut, fiind lovită de tren.

Imediat pe social media a început o dezbatere legată de faptul că nimeni nu a intervenit să o ajute pe tânăra ucisă. În imagini apar câteva persoane care nu vin spre victimă pentru a o ajuta să se ridice. Mai mult, criminala se îndepărează de la locul faptei fără ca nimeni să o împiedice. Politia avea să o rețină abia peste câtea ore, în zona Unirii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0421 secunde