PRIMELE IMAGINI CU MAȘINA-GROAZEI! Cu acest autovehicul a fost răpită și dusă spre moarte fetița de 11 ani

2737
PRIMELE IMAGINI CU MAȘINA-GROAZEI! Cu acest autovehicul a fost răpită și dusă spre moarte fetița de 11 ani - untitled-1569222803.jpg
Primele imagini cu mașina principalului suspect, un cetățean olandez, în răpirea fetei găsită duminică decedată pe un câmp au fost prezentate la România TV. 




Au apărut imagini cu o mașină de teren închiriată din București, la care se observă și numărul de înmatriculare. Imaginile au fost surprinse chiar în centrul comunei Gura Șuții din Dâmbovița. La volan a fost identificat cetățenul olandez, extrem de corpolent iar alături de acesta, în dreapta, micuța Adriana. Fetița era îmbărcată cu pantaloni roz și cu ghiozdanul ei în spate.


Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiță vârstă de 11 ani ani din județul Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază în drumul de la școală spre casă. Copila a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, după 44 de ore de căutări. Anchetatorii spun că ar fi fost ucisă după o jumătate de oră de la răpire. 


Mai avea doar 300 de metri până să ajungă acasă, moment când a fost luată pe sus și urcată cu forța într-o mașină. A fost dusă spre o altă localitate, însă cursa s-a oprit pe un câmp. Acolo, copila a fost batjocorită și ucisă, cel mai probabil prin sugrumare. Trupul i-a fost înfășurat în celofan, apoi abandonat în niște tufișuri, acolo unde a fost și găsit de polițiști.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7637 secunde