Primele ARESTĂRI în dosarul ȘPĂGII de la UMC

1284
1
Primele ARESTĂRI în dosarul ȘPĂGII de la UMC - mascati1379588682-1379688378.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au decis, în dosarul penal privind anchetarea corupției de la Universitatea Maritimă Constanța, în această după-amiază, arestarea preventivă a prof. Emilian Costache și a fostului student, Florin Merăuță, fiecare pentru 29 de zile. Ceilalți suspecți urmează să fie cercetați în libertate, dar cu interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu. 




Încă de la începutul săptămânii, Universitatea Maritimă Constanța a fost în atenția opiniei publice; marți dimineață, zeci de studenți s-au strâns în fața instituției, într-un protest împotriva deciziei administra- ției de a nu organiza o sesiune de re-reexaminări. 


Ieri dimineață, a fost rândul mascaților de la Gruparea Specială a Jandarmeriei Constanța, a ofițerilor Direcției Generale Anticorupție și a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța să descindă la universitate, cu un mandat de percheziție: aveau informații că mai mulți studenți ar fi promovat materiile după ce alte persoane s-au prezentat la examene în locul lor și chiar că ar fi dat mită. În același timp, au fost realizate patru percheziții domiciliare. 






Comentează știrea

ionescu
20 septembrie 2013
da la mircea cand mergeti ?

Sa mearga DNA-ul si la Colegiul Mircea sa afle cum se muta elevii de la liceele unde intra cu nota 6 la Colegiul Mircea cel Batran, nu cumva cu spaga ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Care era traseul MITEI la UMC
Pagina a fost generata in 0.6738 secunde