Primeau pensii în bani falși

1296
Primeau pensii în bani falși - postasgeanta31966600-1323784937.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au reușit destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în falsificarea și punerea în circulație de monedă contrafacută, pe raza mai multor județe din țară.
Astăzi, polițiștii D.C.C.O. – Oficiul Național Central, ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, Direcției de Investigații Criminale și Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, beneficiind de sprijinul de specialitate al ofițerilor din cadrul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unei grupări infracționale organizată, formată din 14 persoane, suspectate de activități pe linia falsificării și punerii în circulație de monedă contrafacută, pe raza mai multor județe din țară.
Membrii grupului infracțional erau coordonați de doi bărbați, de 36, respectiv 27 de ani, din municipiul București și aveau vârste cuprinse între 17 și 41 de ani, domiciliind în municipiul București și județul Ilfov.
Aceștia, în cursul anului 2011, au constituit o grupare infracțională organizată, ce acționa pe teritoriul țării, în scopul obținerii de foloase materiale ilicite, prin falsificarea și punerea în circulație de bancnote contrafăcute din cupiura de 100 de lei.
Liderii grupării procedau la contrafacerea bancnotelor din cupiura 100
de lei, prin copierea cu ajutorul mai multor imprimante performante și distribuirea acestora către alți membri ai grupării, în vederea punerii în circulație, în târguri, piețe, oboare, sau prin indermediul unor factori poștali, care introduceau bancnotele false în pensiile și alocațiile pe care le distribuiau.


VEZI AICI IMAGINI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3176 secunde