Primarul unei comune din Olt, UCIS la vânătoare

196
Primarul unei comune din Olt, UCIS la vânătoare - crima-1452340000.jpg

Articole recomandate

Lucian Istrate, primarul comunei Tătulești, din județul Olt, a fost ucis la vânătoare, anunță Realitatea Tv. Potrivit primelor ipoteze, acesta ar fi fost împușcat accidental, de un alt vânător. Primarul era la o partidă de vânătoare, cu apropiați de ai săi, pe fondul cingetic aferent comunei, când s-a petrecut tragedia.


Incidentul s-ar fi produs în jurul orei 11.30. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost anunțat la numărul 112 faptul că o persoană a fost împușcată pe fondul de vânătoare din Tătulești. ''A fost chemată ambulanța care a constatat decesul persoanei împușcate, este vorba de primarul comunei Tătulești'', a menționat Radu, scrie Agerpres. Primarul era membru PSD.

Localitatea Tătulești. s-a făcut cunoscută prin cele 8 biserici care sunt în comună.

În 2012, Gândul scria că pe locul 2 la prezență în județul Olt a fost comuna Tătulești, unde s-a înregistrat o participare de 147.98%. Pe liste erau înscriși 819 votanți, dar au votat în total 1.212 alegători.

Istrate Lucian (PSD) primarul din Tătuleși spunea că a avut o nuntă în sat și așa a crescut numărul de voturi pe listele suplimentare. "Sâmbătă a avut loc o cununie civilă și asta este explicația. În plus avem mulți locuitori care nu doresc să își facă buletin. Avem chiar mai mult de 400 de persoane. E chestia aia cu medicul de familie. Mai au și copii la oraș. Este exclus orice fel de turism electoral. Am oameni serioși aici", a declarat, la vremea respectivă, primarul Istrate Lucian. Comuna Tătulești are și opt biserici la o populație de 1.200 de persoane. Comuna are în componență șase sate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins în timp ce vâna ilegal
Pagina a fost generata in 0.5604 secunde