€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

PRIMAR IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER, DIN CAUZA UNUI ȘOFER CARE NU A ACORDAT PRIORITATE

Ştire online publicată Miercuri, 27 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Foto: adevarul.ro
PRIMAR IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER, DIN CAUZA UNUI ȘOFER CARE NU A ACORDAT PRIORITATE - 646x404113089400-1514401994.jpg
Primarul comunei Poroina Mare din județul Mehedinți a fost fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în Drobeta Turnu Severin, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism al cărui șofer nu i-a acordat prioritate. În urma impactului, mașina primarului s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc într-o intersecție din Drobeta Turnu Severin, după ce un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Simian, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate și a lovit mașina condusă de primarul din comuna Poroina Mare, Dan Anuța, potrivit news.ro.

În urma impactului, mașina condusă de primar a ricoșat, a lovit un alt autoturism care era oprit pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

Conform sursei citate, în urma accidentului, primarul din Poroina Mare a fost rănit.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie romaniatv.net

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52282 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8676 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8713 secunde