Mai multe ştiri online:

Prima reacție a lui Tudorel Toader, după eliberarea numeroșilor infractori

Ştire online publicată Luni, 14 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, reacționează după ce i s-a cerut demisia pe fondul efectelor legii recursului compensatoriu. După ce un criminal eliberat anticipat în baza acestei legi a ucis din nou, Toader afirmă că nu a avut nicio implicare în redactarea și promovarea actului normativ.

"În repetate rânduri, am arătat următoarele: că proiectul de lege a fost inițiat de către guvernarea tehnocrată, faptul că CSM (în componența anterioară) l-a avizat și a propus considerarea zilelor ca fiind executate, că a fost adoptat de parlament, că a intrat în vigoare la scurt timp după ce eu am devenit ministru și că studiul de impact nu se face după ce legea intra în vigoare!", scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu a anunțat că va propune, în ședința de luni a Biroului Executiv al partidului, o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader, la începutul sesiunii parlamentare, în contextul în care foști deținuți au beneficiat de recursul compensatoriu.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7036 secunde