Prima reacție a lui Carmen Dan, după clasarea dosarului "Microfonul": "Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă"

304
Prima reacție a lui Carmen Dan, după clasarea dosarului

Articole recomandate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la clasarea dosarului "Microfonul", că nu comentează decizia procurorilor, afirmând că ancheta i s-a părut serioasă, scrie news.ro.


"Am văzut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a părut o anchetă serioasă", a spus Carmen Dan, la intrarea în ședința Biroului Permanent Național al PSD.

Pe data de 4 mai, procurorii Parchetului General au decis clasarea dosarului "Microfonul", în care ministrul de Interne reclama faptul că în priza din locuința sa a descoperit un dispozitiv de înregistrare.

Parchetul General a clasat săptămâna trecută dosarul deschis în legătură cu dispozitivul de înregistrare găsit în locuința ministrului de Interne.

La sfârșitul lunii noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a anunțat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuiește un dispozitiv de înregistrare și a sesizat Poliția pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu, iar dosarul a fost preluat de parchetul instanței supreme, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3455 secunde