PRIMA CURSĂ, PRIMUL NECAZ! Șofer român, beat la volan în Spania

2720
PRIMA CURSĂ, PRIMUL NECAZ! Șofer român, beat la volan în Spania - ddd-1580717417.jpg

Articole recomandate

Abia angajat, un șofer român de TIR a dispărut, în Spania, după doar 32 de km din prima cursă. Camionul a fost găsit abandonat, fără cheie și acte, relatează Observator.

Patronul unei firme de transport s-a panicat vineri, când a descoperit unul dintre camioane pe marginea drumului, în Spania, cu cheile și toate actele în el, dar fără șofer. A cerut ajutorul asociației Voluntari în Europa. "Este o situație fără logică sau înțeles. Doar ce s-a angajat și dispare? Măcar nu lua și actele și cheia camionului, că până mâine nu pot lua camionul de acolo.", a fost mesajul transmis de patron spre oamenii din asociație.

Oamenii de la Voluntari în Europa s-au mobilizat expemplar și au reușit să îl găsească pe șofer foarte repede. De fapt, acesta era arestat de poliția iberică, la Tarazona. Făcuse doar 32 de km din prima lui cursă la noul loc de muncă. A fost oprit în trafic, supus unui test de alcoolemie și găsit băut. Polițiștii l-au arestat și abia astăzi îi vor da drumul. Tot ei luaseră actele și cheile TIR-ului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde