Prezervative contrafăcute, găsite ascunse într-un container din Portul Constanța

350

Articole de la același autor

Zeci de baxuri de prezervative contrafăcute au fost găsite de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă într-un container sosit din China în Portul Constanța Sud Agigea. 


Descoperirea a fost făcută în urma unui control amănunțit la un container venit din China care avea ca destinație o societate comercială de pe raza județului Ilfov, administratorul firmei fiind un cetățean român, în vârstă de 56 de ani.

Cele 144.000 de pachete cu prezervative susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Dacă prezervativele descoperite ar fi fost comercializate ca produse de marcă, acestea ar fi valorat aproximativ 1.440.000 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5397 secunde