Semnal de alarmă de la Asociația Tomis Antidrog:

Prețul etnobotanicelor vândute online, negociat ca la piață!

233
1
Prețul etnobotanicelor vândute online, negociat ca la piață! - pretuletnobotanicelor-1422804605.jpg

Articole de la același autor

Faptul că magazinele de vise au fost închise de aproximativ patru ani nu înseamnă că etnobotanicele au început să dispară. Din contră, inclusiv oamenii legii recunosc că aceste substanțe psihoactive sunt din ce în ce mai prezente în capturi, iar fenomenul consumului de etnobotanice capătă proporții îngrijorătoare.

Reprezentanții Asociației Tomis Antidrog atrag atenția asupra faptului că negoțul de etnobotanice s-a mutat pe Internet, iar traficanții își îmbie clienții cu mesaje precum: "Prețurile sunt negociabile în funcție de durata colaborării dvs. cu noi! Calitatea este ireproșabilă! Testați produsele noastre cu încredere, oferim seriozitate și rugăm serio-zitate! Aceste produse sunt 100% legale".

Mai mult, unele site-uri de profil susțin că produsele sunt comercializate exclusiv pentru "studii etnobotanice" și "colecționari privați".

Comentează știrea

Razvan
2 februarie 2015
Cele mai sigure locuri de munca!

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde