Președintele Universității "Andrei Șaguna" din Constanța, acuzat de ȘANTAJ, pus sub control judiciar

1428
2
Președintele Universității
Președintele Universității Andrei Șaguna, din Constanța, acuzat de șantaj, a fost pus sub control judiciar. Decizia fost luată azi noapte.


xxx

Profesorul Aurel Papari a fost reținut vineri după ce a fost prins in flagrant chiar in sediul universității, în timp ce primea bani de la o studentă pentru a-i condiționa susținerea unui examen.

Reclamația a fost făcută de o studentă, din Năvodari, care în urmă cu două zile a sesizat polițiștii că Aurel Papari îi condiționează susținerea unui examen de plata unei așa zise datorii financiare mai vechi, de 500 de lei.

Profesorul univ Aurel Papari, de 69 ani, președintele Universității Andrei Șaguna, și-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul poliției constăntene. 


Comentează știrea

Liviu Chilian
2 iulie 2017
Greco-Tziganii("Machidonii") din Rromarlania, sunt Neo-Zsidanii ce sug sângele copiilor Romani

Ardei Shakkna! Universitate?! Haida de! Jewniversitate! Cloaca pestilențială de produs, contra șpagă, diplomBe caraghioase pt bizdici tineri Rromarlani(citește diplomBe telekktuale pt progeniturile burgheziei roșii satanice, copiii kalailor noștri, deveniți kalaii copiilor nostri). Jewniversitatea Shakkna din Kustendge e o sursa toxica din care se adăpa kkpIUDALismul ultracleptomaniac din fosta Românie. Iar faptul ca gauleiter este un Greco-Tzigan, e demonstrația irefutabila. Dar, sa ne minunam de suprarealismul-sadic rromarlanesc - Paparis a ajuns la bulău, nu pt milioanele de dolari șpăguite, in timp, de la...bizdiceii-rabiati "studenți", ci pt suma astronomică de 125 parai clamați de la o copila de Romani rupți in fund(citat Titanelul din Gagesti). Ha! Tragicomedie...tomitană. Bănuiesc ca acest Paparis e frate de steaualudavid cu Gheorghe Paparis, nebunul Greco-Tzigan uns gauleiter la ABDL. Merita sa repet storia suprarealista a unei "studente" bizdice ce a primit diplomBa de la Paparis, contra unei sume astronomice in dolari. Bizdica se numește chiar așa - Bizdik. Si Ankktza. Fiika unui tipic burghez roșu militarat ceausist. Azi, cu ajutorul tzicnitului Paparis, bizdica are o...fonctie colosala remunerata astronomic de la...bugetul alimentat cu sângele sulimii. C'asa'i in kkpIUDALismul neocoMuist. Suge cine poate...

nino1
3 iulie 2017

marlanul PAPRI este cel mai mare escroc al secolului; de 20 de ani de zile impiedica macedoneni sa fie recunoscuti, ca ethnie aparte, din cauza ca a avut o misiune speciala, de la Bucuresti, de a impiedica declaratia armanilor macedoneni, ca fiind macedoneni! pt asta si alte escrocherii, el a primit: gratis: hotel picadilly, terenuri, scoal generala, pe care a transformato in scoala MASII, si nu numa sia insusit nobilul nume de SAGUNA, care de fapt a fost CONTE (macedonena de origine), sub tutela lui de farshe prost si impulsive; d-nului: Papari: undeti sunt amici din gasca ta faimoasa: profesori de istorie de la Iasi, naum lefteri, ciufecu (decedat)...?!

Pagina a fost generata in 0.535 secunde