Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea de achiziționare a rachetelor Patriot

124
Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea de achiziționare a rachetelor Patriot - 646x404-1511783854.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea de achiziție a sistemului de rachete Patriot de la guvernul american, anunță Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru realizarea "Capabilității de apărare aeriană cu baza la sol" aferentă programului de înzestrare esențial "Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)", potrivit Președinției.

Președintele anunțase încă de săptămâna trecută că va promulga legea privind achiziționarea rachetelor Patriot imediat ce o primește, punctând că nu știe dacă există o legătură directă între vizita secretarului de stat american Rex Tillerson și adoptarea respectivei legi.

"Nu știu dacă există o legătură directă între aceste două evenimente, dar pot să vă spun că am fost foarte neplăcut surprins când, într-o comisie a Parlamentului României, trebuia discutată o chestiune vitală pentru securitatea națională și un anumit grup de parlamentari pur și simplu a considerat că nu este cazul să meargă acolo. O abordare totuși nepotrivită și cred că este bine că și-au dat seama și dumnealor că este nepotrivită, au corectat-o între timp, a trecut prin ambele Camere și imediat ce va ajunge la mine, această lege o să fie promulgată și va merge mai departe", a declarat Iohannis, citat de realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : A MURIT ACTRIȚA CRISTINA STAMATE
Pagina a fost generata in 1.614 secunde