Președintele CJC Nicușor Constantinescu, trimis în judecată

906
8

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în sarcina căruia s-a reținut abuzul în serviciu în formă continuată. 


Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, începând cu anul 2009, Consiliul Județean Constanța ar fi încetat finanțarea achiziționării unor materiale cum ar fi corpuri de iluminat, papetărie, birotică, asigurări RCA, inspecție tehnică periodică, piese de schimb, taxe de drum, combustibil, necesare desfășurării activității Centrului Militar Zonal, instituție aflată în "ograda" sa. Tot din anul 2009, nu ar mai fi fost asigurate piese de schimb și consumabile pentru sistemele informatice din dotarea Centrului Militar Zonal și, la cererea Con-siliului Județean Constanța, au fost întrerupte și serviciile de telefonie prestate de diverși operatori, posibilitățile de co-municare ale unității militare fiind paralizate. 


Au vrut să-i evacueze 
"În aceeași perioadă, Consiliul Județean Constanța ar fi adoptat două hotărâri prin care s-ar fi dispus evacuarea Centrului Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, însă ambele au fost anulate ca urmare a unor acțiuni în justiție", precizează procurorii DNA.
 
Deși sediul a suferit deteriorări importante, iar conducerea Cen-trului Militar Zonal a solicitat efectuarea reparațiilor urgente, Consiliul Județean ar fi refuzat să dea curs acestei solicitări. În același an, președintele CJC ar fi dispus rezilierea contractului de pază a sediului Centrului Militar Zonal, motiv pentru care în pre-zent paza sediului este asigurată de către personalul unității, deși în interior se află armament și muniție de răz-boi, precum și documente clasificate. Din cauza acestor acțiuni, angajații Cen-trului Militar Zonal au fost nevoiți să-și procure singuri și pe cheltuiala lor materialele necesare desfășurării activității, fiind nevoiți să se deplaseze în interes de serviciu cu autoturismele proprii. 


Aceste demersuri, reținute în sarcina lui Constantinescu, au provocat un prejudiciu material de 67.211,32 lei patrimoniului Ministerului Apărării Naționale. 


Dosarul a fost trimis la Tribunalul București, cu propunerea de a se menține măsura controlului ju-diciar dispusă față de Con-stantinescu.


Comentează știrea

admirator
26 aprilie 2014
speram

intr-o judecata dreapta si rapida! La multi ani!

Mociu C
26 aprilie 2014
Sincere urari de bine si o vacanta cit mai lunga ptr. Porcul Vesnic Beat si ptr. Sorcova Drogata. De vreo 20 de ani. La Poarta Alba.

Acesti doi mafioti legionari i-au lovit pe constanteni cu nenumarate nenorociri, printre care pretul abject al apei este probabil cea mai mare nenorocire. Dar faptele lor de glorie au ajuns la sfirsit pt. ca urmeaza reversul medaliei. Judetul Constanta va scapa de aceste doua plăgi pt. ca ei vor putrezi in puscarie. Urmeaza sluga lor umila, perversa si fara scrupule, Zdreanță Scupra care, in nețărmuruta lui nesimtire a luat-o exact pe urmele Drogatului sau stapin si a dat, in numele lui ( !!!) , pachete de Paste. Nerusinatule, oare cu banii tai ai cumparat acele pachete ? Sa stii ca si aceasta fapta a ta intra in cateoria infractiunilor publice. Cind iti vei urma drumul glorios la Poarta Alba se va analiza si asta. Zdreanță Scupra a realizat triunghiul funest Scupra-Fane tiganu-Hanganu. Acest cartel al infractionalitatii este sustinut de politia somnoroasa si corupta din Ovidiu. E certitudine ca in Ovidiu vor avea loc alegeri anticipate. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale, care a dovedit ca lupta impotriva infractorilor de teapa lui Zdreanță Scupra, Fane tiganu, Hanganu ; un om care a dovedit ca are curajul sa lupte impotriva teroristilor judetului Constanta, Mazare si Constantinescu, un om care va face tot ce-i va sta in putinta pt. a se micsora pretul apei si care e dispus sa mearga pina la CEDO pt. rezolvarea acestei probleme.

CARTACAI SORINA
26 aprilie 2014
MAZARE E CE-L MAI TARE PRIMAR

CEAVETI MA CU DOMNU MAZARE NESINTITILOR???NU V-A E UN PIC JENA E CE-L MAI BUN PRIMAR DIN TARA ASTA.DACA AJUNG-E EL PRESEDINTE O S-A VEDETI VOI BA SISHTILOR!!!

Liviu Chilian
26 aprilie 2014
Somnul merdialqaedanilor kustendilii, naste monstrii jigano-pesedisti

Ha! Ce ironie tragica! Umilirea si caderea mafiei jigano-pesedist-mazarena vine de la miliTARATII JERPELITI Rromarlani! Dar, motivul trimiterii Spondilimanului in judekkta, demonstreaza URA PATOLOGICA a Zsidanilor Satanici gen Morgenstern, Schwartzenebunu si Ofer(familia asta de criminali-sadici internationali au inhatat magazinul Tomis, din care au facut un BASTION Jewnglishtanez), stapanii puradeilor mazareni, impotriva...aparatorilor "patriei" Rromarlane. Prin urmare, in strategia Zsidanilor Satanici de a inhtata economico-financiar Kustengea, anihilarea aparatorilor "suveranitatiganiei si iDepenedintii" patriei, a fost punctul forte! Na! Ca nu le'a mers! Pai. ce'au crezut ei, Zsidanii satanici si mazarenii, ca...armatarata boborului mamaligar nu va "esploda" intr'o...rea zi!? --- Cititi aici adevarul despre NEBUNII Tzigano-Zsidani Mazare, Constantinescu si Strutzinski(Zsidan din Botosani aciuat in Kustendge). O storie supra-suprarealista regizata de Scwartzenebunu; pionul otravit trimis la inaintare de catre Mossad; organizatie arhicriminala ce, impreuna cu CIA, au REGIZAT INFEUDAREA fostei Romanii si HOLOCAUSTUL Romanilor, folosind cozi de topor precum acest caldarar din Ploiesti - Spondilimanul-viitor-puscarias. Rusine merdialqaedanilor din Kustendge, pentru ca dorm pe ei, in timp ce tampitopolenii le fura...meseria. --- http://www.evz.ro/cine-controleaza-caracatita-afacerilor-dubioase-din-republica-lui-mazare.html

vasile
26 aprilie 2014
MOCIU C

TE-AI SATURAT SA MANANCI CACAT IN OVIDIU SI AI TRECUT LA CONSTANTA ? POFTA BUNA ...

sorin
26 aprilie 2014
sorina

Esti praoasta rau de tot sorina....du-te sa-i faci curat in baie...vezi ca sta cu chirie!!! Te descurci tu....nu?

MIELUTU
27 aprilie 2014
SORINA DE LA 3

O SA AI OCAZIA SA-I SPELI LA POPONEATA PE TOTI ASTIA PE CARE II APRECIEZI. ALTA FUNCTIE NU O SA-TI INCREDINTEZE , CACI ASTIA, FATA DE TINE, SUNT BANDITI DAR NU TAMPITI. AI INTELES, SAU SA-TI FAC UN DESEN?

eu,cainele maidanez
27 aprilie 2014
primaria cta si ecarisajul

Eu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi 2. mi-e foame intotdeauna! caut oriunde si ma bat cu ceilalti caini pentru mancare, iar daca nu gasim, atunci atacam oamenii in speranta ca vom gasi ceva prin plasele lor. Daca nu, atunci macar sa ii capsam bine sa ne tina minte! 3. noi, cainii, avem simtul teritoriului foarte dezvoltat. Orice intrus nu este binevenit si trebuie muscat. Exceptie fac (nu e sigur niciodata insa) babele fara ocupatie care ne mai dau de mancare dimineata. 4. avem o mare ura pe biciclisti si motociclisti: trebuie dati jos de pe ciudateniile astea cu doua roti! 5. nu suportam oamenii care poarta gluga sau care vin cu plase mari de la piata: trebuie capsati urgent! 6. noaptea ne vine cheful cel mai mare sa urlam la luna, sa ne batem intre noi sau cu alte haite din vecinatate (sa moara de oftica aia de se duc a doua zi la scarbiciu) 7. ne place foarte mult sa atacam din spate, iar daca si reusim sa muscam, crestem pe scara ierarhica din haita 8. ii uram foarte tare pe cei da la ONG-uri care pretind ca ne iubesc, dar ne lasa pe strazi singuri, fara hrana! Iarna inghetam de frig, iar vara ne sufocam de caldura, iar ei se scalda in banii alocati pentru ingrijirea noastra! 9. nu ne intereseaza ca ne rahatim pe orice trotuar si strada, important e sa fie cat mai mult si sa ramana acolo, ca sa se stieeee...ca suntem prezenti! 10. suntem stapanii strazilor si deci toata lumea trebuie sa se dea la o parte din fata noastra! De exemplu: ne place unora dintre noi sa alergam dupa masini ca sa muscam din cauciucuri, iar daca se nimereste vreun nefericit in goana noastra dupa masina, ne multumim atunci cu el! Avand in vedere ca m-am saturat pe strazi, va rog faceti ceva: ori ma duceti intr-un adapost si ma ingrijiti, ori ma eutanasiati! Daca nu sunteti in stare sa ma ingrijiti cum trebuie sau sa ma dati in adoptie unor stapani resonsabili si sanatosi la cap (care nu imi vor da drumul inapoi pe strazi), va rog din toata inima sa ma eutanasiati! Va multumesc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5278 secunde