Preotul care a ucis o tânără în Mamaia, condamnat definitiv. Cât "valorează" viața unei adolescente

1946
3
Preotul care a ucis o tânără  în Mamaia, condamnat definitiv. Cât

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța, l-au condamnat definitiv pe fostul preot Laurențiu Constantin Aspru, care este acuzat că a ucis o adolescentă de 15 ani, în stațiunea Mamaia.

Ieri, completul de judecată, a menținut decizia colegilor din cadrul Tribunalului Constanța și au decis ca Aspru să își petreacă următorii 12 ani de închisoare în spatele gratiilor. Cam atât valorează o viață de om…

Din această pedeapsă, fostului preot i se va scădea perioada în care a fost arestat, iar ulterior, dacă se va purta exemplar ar putea ieși mai repede din închisoare. Deși a comis o crimă, el ar putea ieși mai repede și dacă va lua exemplul altor colegi și se va apuca să scrie cărți. Cert este că el își va putea continua viața în afara gratiilor.

Magistrații au decis să confiște de la individ cordonul cu care a fost omorâtă adolescenta.

"Dispune confiscarea de la inculpatul Aspru Laurențiu Constantin a unui cordon electric ambalat în plicul nr.1, sigilat cu sigiliul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, aflat în Camera de Corpuri Delicte a Tribunalului Constanța. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. În baza art.421 pct.1 lit. b Cod procedură penală, respinge apelul declarat de către inculpatul Aspru Laurențiu Constantin împotriva aceleiași sentințe penale, ca nefondat", se arată în soluția pe scurt a magistraților.

v v v

Bărbatul este din Bistrița Năsăud, iar crima a avut loc anul trecut în Sâmbăta Mare, în stațiunea Mamaia. Acesta a venit la Constanța după ce a cunoscut-o pe adolescentă pe un site de escorte. Și-au dat întâlnire în stațiunea Mamaia, unde aceasta locuia cu chirie. În timpul serii, cei doi s-au certat și într-un moment de furie bărbatul a luat cablul de la fierul de călcat și a strâns-o de gât. Ulterior, fostul preot a sunat la 112 și a anunțat fapta. Oamenii legii au descoperit cadavrul fetei și la mai puțin de o oră au dat și de urma principalului suspect. Laurențiu Constantin Aspru a fost găsit la intrare în stațiunea Mamaia, într-un autoturism marca Volvo. La audieri el a recunoscut faptele și a povestit cum s-au desfășurat lucrurile. Și în instanță, de la primul termen al procesului acesta a recunoscut acuzațiile și a cerut să fie judecat pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. Părinții tinerei nu s-au constituit părți civile în dosar. 

Comentează știrea

io
19 ianuarie 2016
Criminalii scapă ușor

Trebuia să îi de-a pe viață nu 12 sau 15 iar pentru purtare bună face 7 ani, halal justiție

Simona
19 ianuarie 2016
Cautam colaboratori din toata tara

Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI Ce oferim: -instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time) -contract legal de comision -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari. Cerinte: -cunostinte minime PC; -timp la dispozitie 2-3 ore pe zi -calculator si conexiune internet; -seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta. Nu este necesara experienta. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.

Ben
28 ianuarie 2016
cautam colaboratori

Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7167 secunde