€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Premierul Mihai Tudose: "L-am rugat pe Despescu să-mi prezinte într-o săptămână măsurile luate"

Ştire online publicată Joi, 11 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul Mihai Tudose a anunțat, ieri, că i-a cerut șefului IGPR, Bogdan Despescu, ca într-o săptămână să îi prezinte măsurile luate pentru remedierea situației de la nivelul Poliției Române, precizând că agentul acuzat de agresiune asupra a doi copii a fost prins în două zile.

„Am avut o discuție cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care înțeleg că a fost gata de-abia astăzi dimineață. Am înțeles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a ocupa funcția. Și l-am rugat pe domnul Despescu ca, într-o săptămână, să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa pentru remedierea situației. Ceea ce trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins totuși în două zile, este o notă foarte bună pentru Poliție. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde lucrurile au scârțâit, repet, are o săptămână domnul Despescu să-mi prezinte concluziile”, a declarat Tudose, la începutul ședinței de Guvern, de ieri.

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a venit, ieri dimineață, la Palatul Victoria, pentru o discuție cu premierul Mihai Tudose.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat, marți, că i-a cerut premierului Tudose împuternicirea pe o perioadă de șase luni în funcția de șef al Poliției Române a chestorului principal Cătălin Ioniță, în condițiile în care a solicitat schimbarea lui Bogdan Despescu, ca urmare a cazului agentului acuzat de pedofilie.

De asemenea, Carmen Dan s-a declarat total nemulțumită de explicațiile date de oficialii Poliției Române în acest caz.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8005 secunde