€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

"Pregătiți pentru viață" / Elevi din Constanța, instruiți de polițiști

Ştire online publicată Miercuri, 06 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
La data de 5 martie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, însoțiți de reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au vizitat Școlile Gimnaziale nr. 3 ,,Ciprian Porumbescu” și nr. 12 ,,B.P. Hașdeu” din Constanța, unde au desfășurat activități informativ-preventive.

Polițiștii au propus dezbaterilor cu elevii de clasa a V-a, teme de prevenire a violenței și bullying-ului în mediul școlar, precum și traficul de minori și exploatarea acestora prin implicațiile la care se expun prin consumul de alcool și tutun. În cadrul activităților au fost prezentate și o serie de filmulțe educative.

Activitățile desfășurate se subscriu obiectivelor Programului de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor – prioritate națională și locală și în cadrul Proiectului de prevenire ,,Pregătiți pentru viață”.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7733 secunde